Uw Totaalaannemer

Uw totaalaannemer (één centraal aanspreekpunt): in bijna alle situaties treden wij op als hoofdaannemer en nemen wij het bouwkundige project dan ook in zijn geheel op. Wij zijn erg flexibel, doordat wij zeer breed inzetbaar zijn met eigen metselaars, timmerlieden, tegelzetters, loodgieters, etc. U behoudt echter slechts één aanspreekpunt, waardoor voor u het overzicht te allen tijden behouden blijft.

Alle vakdisciplines beschikbaar: wij beschikken over eigen specialisten, zoals metselaars, timmerlieden, tegelzetters, stucadoors, electriciëns, loodgieters, dakdekkers, koeltechnicus, servicetechniscus en verwarmingsmonteurs. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar en veel minder afhankelijk van onderaannemers. Op deze manier houden wij de logistieke processen compleet in eigen hand en we kunnen u dan ook optimaal van dienst zijn.

Servicegericht en betrouwbaar: wij baseren onze klantenrelaties op wederzijds vertrouwen en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw vertrouwen in Uw Totaalaannemer te behouden. Wij leveren een optimale dienstverlening en bij ons staat de service in een hoog vaandel. Door deze kernwaardes hebben wij reeds een groot aantal met vaste klantenrelaties opgebouwd.

Duidelijke offerte: u krijgt van ons een duidelijke en gespecificeerde offerte waarin de uit te voeren werkzaamheden goed zijn omschreven. Hierdoor voorkomen we misverstanden en weet u vanaf het begin precies waar u aan toe bent. Deze offerte vormt tevens de basis voor de aannemingsovereenkomst;

Afspraken en communicatie: wij vinden het zeer belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten. U heeft dan ook altijd een duidelijk aanspreekpunt tuidens het complete project.

Geselecteerde onderaannemers: Bij bepaalde projecten maken wij gebruik van speciaal geselecteerde onderaannemers waarvan de prijs/kwaliteit-verhouding aansluit aan onze eisen en waarvan wij weten dat ze hun afspraken nakomen. Wanneer u echter een voorkeur heeft voor een bepaalde onderaannemer, dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar.

Veiligheid: onze werknemers hebben met succes een VCA-opleiding gevolgd (VeiligheidsChecklist Aannemers). Een bedrijfshulpverlener is aanwezig en volgt jaarlijks herhalingscursussen.