uw totaalaannemer,
alles onder een dak
  • isoleren
  • metselwerken
  • verbouwen / aanbouwen
  • loodgieterswerken
  • stucadoorswerken
Bekijk al onze diensten

Het bouwproces

Bouwen zoals het hoort

Bij het verbouwen, renoveren of het bouwen van een huis moet u uw aannemer blind kunnen vertrouwen. U zoekt een partij die net zo betrokken is bij uw bouwplannen als dat u zelf bent. Deze betrokkenheid vindt u bij Uw Totaalaannemer. U kunt Uw Totaalaannemer tijdens verschillende fases van uw bouwproject inschakelen. Wij denken mee tijdens de voorbereidingsfase of, wanneer u in een verder stadium bent, gaan wij direct aan de slag met de bouw.

De basis voor het werk van Uw Totaalaannemer is het verzorgen van ruwbouw- en/of afbouwwerkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk Uw Totaalaannemer de organisatie van andere werkzaamheden zoals het verzorgen van tekenwerk of het aanvragen van de bouwvergunningen uit te laten voeren. 

Uw Totaalaannemer hecht grote waarde aan heldere communicatie en het leveren van vakwerk en kwaliteit. Al vanaf het offertestadium treden wij op als een betrokken en adviserende partij om u te helpen diverse keuzes te maken.

Voor aanvang van de bouwwerkzaamheden maakt Uw Totaalaannemer met u duidelijk afspraken. Er wordt een realistische planning opgesteld zodat u weet waar u aan toe bent. Eventueel meerwerk wordt uitvoerig met u besproken alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Tijdens het bouwproces houden de kundige projectleiders van Uw Totaalaannemer u op de hoogte van het bouwproces.

Uw Totaalaannemer staat voor heldere communicatie en het leveren van vakwerk op een zeer hoog afwerkingsniveau. Er wordt gewerkt met korte lijnen en flexibele medewerkers. Bekijk onze gerealiseerde projecten en lees wat onze klanten over ons zeggen.