Diensten Uw Totaalaannemer

U kunt bij Uw Totaalaannemer terecht voor een divers aantal werkzaamheden. Hieronder ziet u de diverse diensten die wij aanbieden. Heeft u na het lezen van de mogelijkheden nog vragen, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Daken en Goten zijn erg belangrijk voor de afwatering van uw huis. Het is dus belangrijk dat de aanleg van daken en goten goed gebeurt om lekkages te voorkomen.

Meer info

Het licht, de vaatwasser in uw keuken en de tv in uw huiskamer. Overal kom je elektrotechnische werken tegen in huis.

Meer info

Bent u van plan om te gaan verbouwen, installeren van dakkapellen, of het aanleggen van een nieuwe badkamer. 

Meer info
Isoleren

Goede isolatie betekent een comfortabel en energiezuinig huis. Een huis dat heerlijk warm blijft in de winter, en in de zomer juist lekker koel.

Meer info

Om uw huis goed te isoleren en te beschermen tegen vocht en kou heeft u goede kozijnen en deuren nodig.

Meer info
Loodgieterswerken

Een lekkende kraan, een verstopte gootsteen, het kunnen zaken zijn waarmee u als huizenbezitter helaas te maken krijgt. Een snelle service is dan noodzakelijk. Evenals aanpassingen aan uw waterleiding, gasleidingen en riool is een klus voor de loodgieter.

Meer info
Metselwerken

Ook voor solide metselwerken kunt u terecht bij Uw Totaalaannemer. Of het nu gaat om voegwerk, lijmwerk of het complete metselwerk, uw project is bij ons in goede handen.

Meer info

U kunt bij Uw Totaalaannemer terecht voor nieuwbouwwoningen waarop kostenbesparende toepassingen zijn uitgevoerd, maar tevens met aandacht voor detaillering en design.

Meer info

Het goed onderhouden van uw huis, dakkappelen, aanbouw en garages is erg belangrijk. Door het goed onderhouden voorkomt u grote problemen zoals bijvoorbeeld lekkages.

Meer info
Stucadoorswerken

Heeft u besloten om uw woning te voorzien van een frisse kleur verf of een nieuw behang? Zorg er dan voor dat het stucwerk in goede staat is. Een goed gestucte muur is namelijk belangrijk voor de uitstraling van uw woning.

Meer info

Moet een vloer of wand in uw woning opnieuw betegeld worden en heeft u geen idee hoe te beginnen? Uw Totaalaannemer kan al uw tegelwerk voor uw verzorgen

Meer info

Timmerwerken in uw huis zijn erg belangrijk. Bent u op zoek naar een aannemer die deze timmerwerken allemaal kan uitvoeren naar uw wens.

Meer info

Verbouwen zonder zorgen doet u door Uw Totaalaannemer in te schakelen. Met de kennis van Uw Totaalaannemer wordt u project werkelijkheid.

Meer info